Recente projecten

Vlaanderen Fietsland

Vlaanderen Fietsland

Vlaanderen-fietsland.be is een project in eigen beheer. Met meer dan 1.000.000 bezoekers per jaar is deze website de referentie voor elke fietser in Vlaanderen.

Wandelknooppunt

Wandelknooppunt

Wandelknooppunt.be is een project in eigen beheer. Meer dan 400.000 wandelaars per jaar stippelen een route uit met deze interactieve routeplanner.

Gordelfestival

Gordelfestival app

De provincie Vlaams-Brabant schakelde ons in voor de ontwikkeling van de Android app voor het jaarlijkse Gordelfestival.

Go Eastbelgium

Go Eastbelgium

Voor de Toeristische dienst Oostkantons ontwikkelden we de mobiele app en webtoepassing Go Eastbelgium om digitaal routes te plannen in de Hoge Venen.

Elektro Fix & Flex

Elektro Fix & Flex

Voor Eelektro Fix & Flex ontwikkelden we een nieuwe website voorzien van gebruiksvriendelijk CMS waarmee zij hun foto's en teksten zelf aanpassen.

Steenberghen

Tuincentrum Steenberghen

Tuincentrum Steenberghen uit Tielt-Winge vertrouwde ons de ontwikkeling van hun webshop toe. Via de webshop worden zaden verkocht.

Kelbergen

Boomkwekerij Kelbergen

De wbesite voor deze boomkwekerij uit Schaffen werd door ons verzorgd. De website is voorzien van een CMS.

Meldpunt SI

Meldpunt SI

Webtoepassing voor het Meldpunt voor Schoolexterne Interventies. CLB-medewerkers melden er leerlingen aan voor begeleidingstrajecten.

Esenzo dameskleding

Esenzo dameskleding

Deze winkel voor dameskleding uit Westerlo vroeg ons naast de ontwikkeling van hun website ook om hun netwerkbeheer en online advertising op ons te nemen.