Over Nijs IT-services

Wie, wat en waarom?

Sven NijsNijs IT-services, een onderdeel van 2infinIT bvba, is in 2011 opgericht door zaakvoerder Sven Nijs. De oprichting van de bvba was het gevolg van het succes in de jaren voordien: al in 2005 startte ik mijn eerste eenmanszaak, SN-solutions, op. In dit prille begin werden er vooral eenvoudige websites voor KMO's ontwikkeld maar werd ook vlaanderen-fietsland.be opgericht: het zou de basis vormen van de succesvolle website die Vlaanderen Fietsland met zijn meer dan 1.000.000 bezoekers per jaar anno 2015 geworden is.

In 2011 startte mijn tweede eigen project: wandelknooppunt.be. De ervaring die was opgebouwd via Vlaanderen Fietsland rendeerde onmiddellijk: in enkele maanden tijd werd ook Wandelknooppunt een drukbezochte website voor wandelaars die graag wandelen langs de Vlaamse wandelnetwerken.

Het up-to-date houden, uitbreiden en opvolgen van deze 2 projecten nemen een belangrijk deel in binnen de activiteiten van Nijs IT-services. Tot augustus 2015 werd alles binnen een zelfstandig bijberoep beheerd: sinds 2010 combineer ik mijn zelfstandige activiteit met een job als ICT-coördinator bij VCLB Leuven. Dit zijn mijn hoofdactiviteiten:

  • Dagelijks beheer en verdere uitbouw van Vlaanderen Fietsland en Wandelknooppunt.
  • Ontwikkelen van websites, webshops, webtoepassingen en mobiele apps voor KMO's en overheden.
  • Verlenen van IT-advies en IT-support voor zelfstandigen, KMO's en overheden.

Er wordt alle dagen hard gewerkt om klanten en gebruikers van de beste service te voorzien. Indien u Nijs IT-services inschakelt kunt u rekenen op een professionele service en haalt u jarenlange ervaring en expertise binnen de IT-sector in huis.