Laat een webshop maken en start met online verkopen

Wij bouwen uw webshop van A tot Z

Online verkopen, het is vandaag haast ondenkbaar om er niet mee te starten: de online verkoop blijft ook vandaag nog stijgen. Consumenten verwachten de dag van vandaag nu eenmaal dat een winkel zijn producten ook via een webshop aanbiedt. En waarom niet? Met een relatief kleine investering vermenigvuldigt u het bereik van uw winkel. Een webshop sluit namelijk nooit zijn deuren: als u uw winkel na een drukke dag verlaat blijft u via het internet gewoon open voor alle potentiƫle klanten.

Het starten met een webshop gaat dikwijls gepaard met een drempel: hoe breng ik mijn huidige catalogus online? Hoe veilig zijn online betalingen? Heb ik de nodige capaciteiten om een webshop te runnen? Op dit soort van vragen kunnen wij u volledig adviseren en op weg helpen.

Op heel wat plaatsen maakt men reclame voor pakketten waarmee u zonder programmeerkennis zelf een webshop kan bouwen. Laat u niet vangen: als u een professionele webshop wilt die vindbaar is en waarmee u van alle mogelijke functionaliteiten gebruik kan maken, doet u beter beroep op professionals die vertrouwd zijn met het opzetten van een webshop. Het integreren van een professioneel, betrouwbaar betaalsysteem vraagt expertise.

Magento: populairste OpenSource webshop

Magento webshopsHet warm water twee keer uitvingen is natuurlijk niet de bedoeling: daarom maken wij gebruik van Magento, de meest populaire OpenSource e-commerce oplossing van dit moment. Meer dan 25% van de huidige webshops draaien op Magento. Magento is geschikt voor zowel kleinere als grotere shops: de schaalbaarheid maakt van deze oplossing een prima webshop voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Magento is in de eerste plaats zoekmachine-vriendelijk: de structuur is zo opgebouwd dat zoekmachines zoals Google deze webshops optimaal waardeert en een betere ranking geeft. Zowat elke functionaliteit die een webshop kan hebben zit inbegrepen in Magento. Het koppelen met allerhande betaalsystemen (MultiSafepay, Ingenico Payment Services, PayPal,...) is allemaal perfect mogelijk. Het beheersysteem (CMS) achter Magento is zeer uitgebreid en biedt u als beheerder van uw webshop enorm veel mogelijkheden.

Een webshop volledig op maat laten maken

Het feit dat wij voor de ontwikkeling van uw webshop gebruik maken van Magento, betekent niet dat u een webshop krijgt die op zoveel andere webshops lijkt: wij passen een vormgeving toe op de webshop zodat deze volledig aansluit bij uw huisstijl. Elke webshop wordt bovendien ook geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele toestellen.

Wij komen uiteraard graag vrijblijvend bij u langs om u van verder advies voor het starten met een online shop te voorzien.


Contacteer ons Prijsofferte opvragen