Webdesign: laat je website door professionals ontwikkelen

Uw website laten ontwikkelen, ook voor mobiele apparaten

Beschikken over een moderne website blijft een belangrijke marketing tool. Zowat iedereen gaat via een zoekmachine zoals Google op zoek naar informatie over zijn/haar behoefte. Vaak is een website de eerste indruk die uw klant van uw bedrijf krijgt. Het al dan niet verkopen van een product of dienst hangt dus in grote mate af van deze eerste indruk. Modern webdesign vraagt meer dan enkel het ontwikkelen van een website. Anno 2015 moet uw website ook klaar zijn voor mobiele gebruikers: websites moeten worden aangepast aan de kleine schermen.

Wenst u uw website zelf van content te voorzien, is het een must om over een CMS (zonder enige webdesign kennis uw eigen website beheren) te beschikken. Daarnaast moet uw website ook gevonden worden: dankzij SEO scoort uw website beter in Google waardoor u meer bezoekers (lees 'potentiële klanten') naar uw website lokt. Tegenwoordig is het ook een must om ook Social Media (Facebook, Twitter,...) te integreren in uw website om een nog trouwer clienteel op te bouwen.

Responsive webdesign: klaar voor smartphones

De laatste jaren is webdesign een grote uitdaging geworden: de markt wordt overspoeld door allerhande smartphones en tablets. Aangezien meer en meer mensen hun informatie opzoeken via deze mobiele toestellen is het van groot belang dat uw website ook hier goed werkt en wordt weergegeven. Daarom worden websites responsive gemaakt: de website past zijn vorm automatisch aan als een bezoeker de website via een smartphone gebruikt.

Een website volledig op uw maat

Een evenwicht vinden tussen al deze zaken maakt dat webdesign een complexe materie is. Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van websites en maken steeds gebruik van de nieuwste technologie die eigen is aan webdesign. Professioneel, betaalbaar webdesign, op uw maar. Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Web applicatie: een toepassing volledig op maat

Ook voor complexere toepassingen kan u bij ons terecht. Wanneer u bijvoorbeeld een webshop wenst, valt dit onder de noemer webdevelopment. Een webshop is meer dan een gewone website: er dient heel wat functionaliteit te worden toegevoegd (betaalsysteem, accounts, winkelmandje,...). De ontwikkeling van een online toepassing zoals een webshop is een tijdrovend proces omdat het maatwerk is.

Een webtoepassing kan vele richtingen uit en kan ook zeer complex zijn. He gaat erom dat u een programma online en centraal kan gebruiken zonder de toepassing op elke PC te moeten installeren en updaten. Met een webtoepassing gebeurt dit centraal. Welke functionaliteit u ook online wilt laten ontwikkelen voor uw bedrijf (administratie, boekhouding, personeelsbeheer,...), dankzij onze expertise in allerhande webtechnologieën ontwikkelen wij voor u zowat elke online toepassing die u zich maar kunt bedenken.


Contacteer ons Prijsofferte opvragen