IT-consultancy: laat je professioneel adviseren over je IT-infrastructuur

Hoe kunnen wij u als IT-adviseur van dienst zijn?

Er is nog steeds een toenemende vraag naar onafhankelijk IT-advies vanuit KMO's. Het IT-landschap verandert voortdurend. Indien u niet over een eigen IT-departement beschikt of niet voldoende knowhow in huis hebt, is het niet altijd evident om zelf bepaalde IT-vraagstukken op te lossen. U bent namelijk vooral bezig binnen het domein waarin u gespecialiseerd bent. Nochtans kan een goed IT-beleid uw werkzaamheden efficiënter, eenvoudiger én winstgevender maken.

Als onafhankelijk IT-adviseur komen wij u hierin tegemoet: bij elk IT-probleem zijn heel wat vragen te beantwoorden waarbij er heel wat verschillende oplossingen mogelijk zijn binnen het steeds evoluerende IT-landschap.

Voor welke zaken kunt u bij ons terecht?

U kan ons contacteren voor zeer algemene IT-gerelateerde zaken. We geven u graag enkele voorbeelden van situaties waarvoor men onze hulp inroept:

 • Algemeen webdesign
  Ik wens een nieuwe website, waarin onze huisstijl en missie beter naar voren komt. Bovendien wil ik dat deze nieuwe website beter gevonden wordt. Welke mogelijkheden zijn er? Wat is SEO? Is het nuttig om de nieuwe website te promoten via Google Adwords en/of Facebook om zo meer klanten te bereiken?

  Meer info over webdesign
 • Ontwikkeling webshops
  Ik verkoop tot op heden een bepaald product via mijn winkel. Is het een goed idee om te starten met een webshop? Zo ja, welke mogelijkheden zijn er? Welke betaalmethoden kan ik best gebruiken? Op welke manier kan ik deze webshop online promoten?

  Meer info over webshops
 • App laten ontwikkelen
  We overwegen om een app te laten ontwikkelen. Moeten we een app voorzien voor Android en iOS, maar misschien ook voor Windows Phone?

  Meer info over app ontwikkeling
 • Backup advies
  Op dit moment zorgen we binnen ons bedrijf zelf voor de backup van onze documenten. Kunnen we dit niet vervangen door een cloud oplossing? Wat zijn de voor- en nadelen van cloud oplossingen? Welke cloud oplossingen zijn er? Staan mijn documenten veilig in de cloud?
 • Cloud oplossingen
  We wensen onze emailadressen te centraliseren, beter te beheren. Kunnen we hiervoor niet beter gebruik maken van Office 365 of Google Apps for Business in plaats van zelf een mailserver te beheren?

  Meer info over cloud oplossingen
 • Netwerk
  We willen onze IT-infrastructuur (draadloos netwerk, server, printers,...) vernieuwen/optimaliseren. Voor welke leveranciers kies ik best? Hoe implementeer ik alle onderdelen op de meest efficiënte manier? Als mijn server het begeeft, wat zijn dan de gevolgen voor mijn bedrijf?

Contacteer ons Prijsofferte opvragen