Een app laten ontwikkelen?

Ontwikkeling van apps voor Android en iPhone

App laten ontwikkelenMeer dan 33% van alle Belgen beschikken reeds over een smartphone. En een smartphone is niets zonder apps. Er kunnen heel wat motieven zijn om als bedrijf een app te laten ontwikkelen: mensen hebben hun smartphone steeds op zak. Een app aanbieden is dus een interessante manier om uw klanten rechtstreeks en op een persoonlijke manier te bereiken. Er zijn ook overheden die bij ons aankloppen om een mobiele app te laten ontwikkelen voor hun toeristische aanbod voor onder meer fietsers en wandelaars. De mogelijkheden zijn legio: dankzij een app kunt u uw klanten een mobiele service aanbieden die ze steeds in hun broekzak hebben.

Zoals steeds komen ook hier weer een aantal vragen bij kijken. Op dit moment loont het enkel de moeite om een app te ontwikkelen voor Android en iOS gebruikers. Deze 2 besturingssystemen hebben bijna de volledige mobiele markt in handen. Wilt u een app die volledig offline werkt of wilt u dat uw gebruikers online content in uw app te zien krijgen? Beschikt u reeds over een online toepassing, maar zou u deze nu ook graag in een app willen gieten?

Waarom een app laten ontwikkelen?

We geven hieronder enkele concrete voorbeelden van situaties waarin een app nuttig kan zijn voor uw bedrijf:

  • U wilt de overurenregistratie op een moderne efficiĆ«nte manier laten verlopen. Laat uw medewerkers uw app downloaden waarmee ze hun overurenregistratie kunnen beheren.
  • U bent actief in de toeritische sector en wilt uw toeristisch aanbod (fiets- en wandelroutes, logeren, activiteiten,...) in de vorm van een app aanbieden. Dankzij de GPS voorzieningen van elke smartphone kan hij als gids langs allerhande bezienswaardigheden fungeren.
  • U bent eigenaar van een horecazaak: waarom geen app voorzien waarbij uw klanten uw menukaart op hun smartphone kunnen raadplegen? U zou de inhoud van uw menukaart zelf makkelijk kunnen aanpassen wanneer u maar wilt.
  • U runt een restaurant. Waarom geen app voorzien waarbij u suggesties kan aanbieden via een app? Uw bezoekers zijn thuis, ontvangen een melding via uw app, krijgen het water in de mond en reserveren een tafeltje. Of wat dacht u van een app waarmee uw bezoekers rechtstreeks kunnen reserveren?

Een app biedt heel wat extra mogelijkheden om de werking van uw bedrijf efficiƫnter te maken. U kan namelijk gebruik maken van het feit dat u via een app uw klanten steeds kan bereiken, waar ze zich ook bevinden. Daar liggen heel veel opportuniteiten. Wij maken met u graag een afspraak om te bekijken of de ontwikkeling van een app voor u nuttig kan zijn. Zo ja, beschikken we over de nodige knowhow om een app op maat te ontwikkelen en te publiceren in de App Store van Apple en Google Play voor Android gebruikers.

Contacteer ons Prijsofferte opvragen